Opening Passerstraat 5

22 september 2023 - Passerstraat 5, 1070 AnderlechtOpening Passerstraat 5

22/9 en 23/9: Opening nieuwe locatie in de Passerstraat 5 in Anderlecht: We zijn verheugd om aan te kondigen dat we samen met onze partnerorganisaties, Fora en IC, werken aan de opening van onze nieuwe locatie op 22 en 23 september. Deze nieuwe ruimte biedt eindeloze mogelijkheden voor creativiteit en samenwerking. Om deze mijlpaal te vieren, nodigen we jullie allemaal uit om de nieuwe plek te ontdekken.

  • Op 22 september begint het feest met een hapje en een drankje, gevolgd door inspirerende speeches en geweldige optredens. De deuren zijn open vanaf 18.00 uur. Via deze link kun je je inschrijven om alvast een plaatsje te reserveren!
  • Op 23 september gaan we verder met een dag vol ronde tafels, netwerk momenten en activiteiten voor jong en oud. Maak kennis met Afrikaanse dans, gezelschapsspellen, percussie en nog veel meer. Er is voor ieder wat wils. We beginnen om 14.00 uur en na de activiteiten zal er nog een spetterend optreden plaatsvinden.

Beide dagen zijn gratis toegankelijk voor iedereen. Dus nodig gerust je vrienden, familie en collega's uit om samen met jou van deze bijzondere gebeurtenissen te genieten!