vtbKULTUUR KNIPOOGT naar ELSENE

Op zondag 20 maart 2016 verzet vtbKultuur je zinnen tijdens een Zenneprikkelende KnipoogDag, het jaarlijks cultureel stadsfestival van vtbKultuur.

.Vanaf 14.00 u. kan je op eigen houtje op stap en ontdek je Elsene. Een programmablad met een helder plattegrondje helpt je verder op weg.

Er zijn jazz-concerten en een klassieke muziekwedstrijd in Flagey, je wandelt langs de vijvers van Elsene en de omliggende huizen in verschillende bouwstijlen en krijgt met uitleg van gidsen. Of je verkent de Abdij Ter Kameren, verschillende musea, zoals het Meuniermuseum, het Museum van Elsene, het Kindermuseum en het Horta Museum en galeries met hedendaagse kunst in het Rivoligebouw. Private kunstverzamelingen kan je bekijken in het Maison Particulière, met creatieve burgerinitiatieven maak je kennis in Gemeenschapscentrum Elzenhof. In de Afrikaanse wijk Matongé staan workshops, tentoonstellingen en filmvoorstellingen op het programma en Nederlandstalige wijkbewoners tonen hun lievelingsplekjes. Voor elk veel wils!

Om 17.00 u. ben je welkom op het Flageyplein voor een afsluiter in stijl.

Laat je leiden door je smaak en proef de vele pareltjes van Brussel. De vtbKultuur-afdelingen maken er alleszins een exclusief dagje van.

Praktisch

Er is geen voorverkoop, tickets koop je de dag zelf op het Heilig-Kruisplein (Flageyplein).

Prijs: 7 euro voor leden van vtbKultuur en VAB, 10 euro voor niet-leden

Meer info vind je op www.knipoogdag.be     download programma: VTBK_16_Knipoogdag_Mapje_A2_04

Campagnebeeld KnipoogDag voor website1