theater: ‘Prêt-à-Aimer’ (Aicha Cissé)

Haar geboorte was een flop en haar zoektocht naar een lief vervloekt. Ze is klaar voor de liefde, nu die man nog…

PRÊT-À-AIMER is een voorstelling met grappige en trieste anekdotes. Een prettig gestoorde kijk op de liefde.

Aïcha Cissé tracht het universeel verlangen naar liefde te ontrafelen. Met semi-autobiografische elementen en een melting pot aan getuigenissen licht ze een tip van de sluier op. Prêt-à-Aimer is een bij momenten hilarische monoloog met veel vragen en hopelijk tal van antwoorden waar we allemaal misschien wel (stiekem) op wachten.

Aïcha Cissé (°1987, Antwerpen) studeerde Vertaler Tolk maar heeft al sinds jonge leeftijd een passie voor acteren. Na haar studies besloot ze ze zich volledig op het acteren te richten. In 2011 schreef en speelde ze samen met Aminata Demba een eigen voorstelling NOSTALGIE. In 2013 werd ze gecast voor SCARLATTI (Franz Marijnen) en in 2016  was ze te zien in DIS MOI WIE IK BEN (GEN2020, ’t Arsenaal & KVS) en KONIJN MET PRUIMEN (Laika). Prêt-à-Aimer is haar eerste eigen solo-voorstelling. Tijdens de creatie stond actrice en theatermaakster Nele Vereecken haar bij als coach.
Concept & Spel: AÏCHA CISSE | Coach & Dramaturgie: NELE VEREECKEN | Scenografie & Licht: STEVEN BRYS | Productieleiding: REINDERT SWAEGERS
Een productie van kunstZ. Met de steun van MESTIZO ARTS FESTIVAL & RATAPLAN/ De Beloften Spelen
We verwelkomen je graag op de première in Rataplan tijdens De Beloften Spelen: 14 & 15 juni – 20:00
TICKETS 5 € / reserveer je via RATAPLAN